Webinar #3 Αύξησε τις πωλήσεις στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα άμεσα με την βοήθεια του Affiliate marketing και του Drop Shipping

Εάν έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα ή θέλεις να δημιουργήσεις ένα, το Affiliate marketing και το Dropshipping είναι δύο τεχνικές/υπηρεσίες που μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις πωλήσεις σου δημιουργώντας ένα δίκτυο συνεργατών που θα κάνουν πωλήσεις για σένα.

Σε αυτό το online σεμινάριο θα αναλύσουμε 

 

Webinar #2 - Email Marketing - Πως να ξεκινήσετε με τον σωστό τρόπο

 

Συνεχίζουμε τον κύκλο online σεμιναρίων με ένα από τα αγαπημένα μου θέματα το email marketing.

Θέμα μας λοιπόν :

Email Marketing - Πως να ξεκινήσετε με τον σωστό τρόπο

Σε αυτό το webinar θα κάνουμε μία εισαγωγή στο email marketing, εξηγώντας όρους που θα συναντήσουμε μπροστά μας όπως Click rate, Bounced email, Open rate κ.α. 

Webinar #1 : Δημιουργία στρατηγικής Digital Marketing - Διαφημίσου σωστά στα Social Media

 

Ξεκινάμε ένα κύκλο online σεμιναρίων ( webinars ) με σκοπό να αναλύσουμε και να βελτιώσουμε τη συνολική σας ηλεκτρονική παρουσία.H πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του internet, μας επιτρέπει να αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία και μέσω αυτών των σεμιναρίων να σας καθοδηγήσουμε ώστε να τα εκμεταλλευτείτε και εσείς .

 

Το πρώτο θέμα που διαλέξαμε να αναλύσουμε είναι : 

Δημιουργία στρατηγικής, Digital Marketing - Διαφημίσου σωστά στα Social Media

Σε αυτό το πρώτο μας webinar θα μιλήσουμε για  : 

 

Δωρεάν διαφημιστικά banner για την επιχείρηση σας

Λένε πως τίποτα δεν είναι δωρεάν σε αυτό τον κόσμο,εμείς πιστεύουμε το αντίθετο και για αυτό σας σχεδιάζουμε και σας στέλνουμε εντελώς δωρεάν 3 διαφημιστικά banner σχετικά με το είδος της επιχείρησης σας για να τα χρησιμοποιήσετε στα Social media ή στην ιστοσελίδα σας,

Εντελώς δωρεάν ,χωρίς καμία δέσμευση απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας στείλουμε τα banners που επιλέξατε.

Επιλέξτε ανάμεσα σε :

Αποκτήστε Ιστοσελίδα ή Ηλεκτρονικό κατάστημα με πολλές ευκολίες πληρωμής

Στην PnG Solutions πιστεύουμε πως η διαδικτυακή σας παρουσία είναι απολύτως απαραίτητη και πως κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει μία ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ώστε να μπορεί να προωθήσει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρει.

Επίσης γνωρίζουμε πως τα έξοδα που έχει η κάθε επιχείρηση είναι μεγάλα κάνοντας την επένδυση σε μία ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πολλές φορές αδύνατη.

Κατανοώντας την ανάγκη αλλά και το πρόβλημα, σας προσφέρουμε τη λύση.

Μπορείτε να διακανονίσετε το ποσό μαζί μας και να το φέρετε στα μέτρα σας, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις, χωρίς τόκους και τράπεζες.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε με την βοήθειά μας να δείτε την επένδυση σας να αποδίδει και να αποπληρώνεται μόνη της.

Εσύ παίρνεις backup ; Αν όχι ξεκίνα χθες ;-)

Αν έπαιρνα 1 ευρώ κάθε φορά που μου απαντούσαν “ΟΧΙ” στην ερώτηση “Backup έχετε πάρει?” θα αγόραζα την Microsoft ;-) Ναι, ξέρω, είμαι υπερβολικός αλλά θέλω να καταλάβετε τη συχνότητα που εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα σε κάθε εταιρεία πληροφορικής. Ένα πρόβλημα που έχει μια ιδιαίτερα απλή λύση και ακούει στο όνομα BACKUP.

Ίσως η πιο σημαντική ενέργεια που πρέπει να κάνετε όποτε υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας σας π.χ στην εμπορική σας εφαρμογή , σε ένα έγγραφο word ή excel ή τις φωτογραφίες και τα video σας.

Το να αποθηκεύεις τα backup σου στον υπολογιστή που εργάζεσαι είναι σίγουρα καλύτερο από το να μην παίρνεις καθόλου, αλλά σε καλύπτει για κάποιες ζημίες και όχι όλες. Για παράδειγμα αν καεί ο σκληρός δίσκος ή σε περίπτωση κλοπής μένεις χωρίς τα πολύτιμα backup σου.

Συμβουλές για ένα πετυχημένο eshop

Ώστε ήρθε η ώρα να φτιάξεις το δικό σου eshop. Ταιριάζει με την επιχείρηση σου και πιστεύεις ότι θα αυξήσεις τα έσοδα σου. Ακούγεται καλή ιδέα και όπως συμβαίνει με κάθε ιδέα, ποτέ δεν ξέρεις αν θα πετύχει αν δεν την δοκιμάσεις. Στις μέρες μας το να φτιάξεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι δύσκολο. Το να φτιάξεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να πουλάει όμως δεν είναι τόσο απλό. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας δώσω κάποιες συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να φτιάξετε ένα πετυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

1.Πάρε το σοβαρά

Δέκα λάθη που θα καταστρέψουν το Laptop σου.

Ο φορητός υπολογιστής είναι ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είτε το χρησιμοποιούμε για εργασία, για ενημέρωση ή για ψυχαγωγία, αποτελεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο. Σε αυτό το άρθρο, θα σας αναφέρω τα 10 σημαντικότερα και καθημερινά λάθη που αν προσέξετε θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις και θα διατηρήσετε το Laptop σας σαν καινούργιο.

 Καθαρίζουμε το σύστημα ψύξης του Laptop μια φορά το χρόνο. (αν καπνίζετε 2 με 3 φορές και εξηγώ παρακάτω γιατί)

 Δεν αφήνουμε το τασάκι με το αναμμένο τσιγάρο διπλά στον αεραγωγό ψύξης του Laptop. Η νικοτίνη σε συνδυασμό με την σκόνη και την υγρασία δημιουργεί ένα πολύ σκληρό σώμα που κλείνει τους αεραγωγούς του laptop τελείως.

 Δεν αφήνουμε ποτήρια με υγρά διπλά στο Laptop.

Γίνε και εσύ PnG Partner !

Η εταιρεία μας από το 2004 προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις πληροφορικής, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό μέσω ενός δικτύου συνεργατών που έχουμε αναπτύξει.

Έχοντας μόνιμη παρουσία στην Ρόδο, αναζητούμε συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα με επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους και να εισέλθουν στους κλάδους που δραστηριοποιείται η PnG Solutions.

Συγκεκριμένα, δραστηριοποιούμαστε στα εξής:

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ηλεκτρονικού καταστήματος

Κατασκευή Ιστοσελίδας με σύστημα κρατήσεων για booking ή rentals

Κατασκευή εξειδικευμένων εφαρμογών διαδικτύου

Κατασκευή εφαρμογών για κινητές συσκευές ( Android / Ios )

Φιλοξενία ιστοσελίδων σε δικούς μας Dedicated Servers

Δημιουργία και σχεδιασμός Hotspots και Captive Portals

Οι ιδανικές διαστάσεις εικόνων για τις αναρτήσεις σας στο Facebook

Το Facebook είναι από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως. Για να ξεχωρίσετε ανάμεσα στα εκατομμύρια των αναρτήσεων που γίνονται καθημερινά σε αυτές τις πλατφόρμες, θα πρέπει τα posts σας να πληρούν κάποιες προδιαγραφές.

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με το μέγεθος των εικόνων που πρέπει να χρησιμοποιείτε στο Facebook, για να έχετε ένα όμορφο και καθαρό αποτέλεσμα στα posts της επιχείρησης σας.

Τα προτεινόμενα μεγέθη ξεκινώντας από το πιο μικρό είναι:

(όλες οι διαστάσεις είναι σε pixels)

Εικόνα προφίλ

Πρέπει να είναι τουλάχιστον 180Χ180 pixels και θα εμφανίζεται στη σελίδα ως 160Χ160

Εικόνα εξωφύλλου

Εμφανίζεται στη σελίδα στα 828Χ315 pixels, οτιδήποτε μικρότερο θα παραμορφώνεται.

Εικόνα που μοιράζεσαι.

Σελίδες

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας στο 6943464543

ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα.