Στην PnG Solutions πιστέυουμε πως τίποτα δεν είναι αδύνατο αρκεί να μας το ζητήσετε. Εδώ ξεκινάμε το site σας από το μηδέν και το προσαρμόζουμε στις δικές σας ανάγκες.

Δεκαεννιά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου, με πελάτες σε όλη την Ελλάδα, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων σε πολύ λογικές τιμές και πάνω από όλα 24ωρη υποστήριξη.

 

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για όλους τους επαγγελματίες

 


We Love Drupal

Η αλήθεια είναι πως υποστηρίζουμε όλα τα cms αλλά αγαπάμε ένα, το Drupal, γιατί είναι η πιο τεχνολογικά προηγμένη πλατφόρμα κατασκευής δυναμικών ιστοσελίδων από τις τρεις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου.(Wordpress,Joomla)

Η ευελιξία που προσφέρει και οι δυνατότητες  του σταματάνε στις γνώσεις  και τη φαντασία του προγραμματιστή . Είμαστε Drupal Experts και για τον λόγο αυτό και το 95 % των ιστοσελίδων και τον ηλεκτρονικών καταστημάτων που έχουμε κατασκευάσει, έχουν δημιουργηθεί με Drupal.


Ιστοσελίδες φιλικές σε όλες τις συσκευές

Το Responsive Web Design παρέχει την δυνατότητα σε μια ιστοσελίδα να διαμορφώνεται ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης στην οποία εμφανίζεται.

Στόχος είναι η δημιουργία μίας «έξυπνης» ιστοσελίδας η όποια θα προσαρμόζει το μέγεθος και τα βασικά χαρακτηριστικά της (μενού, εικόνες, κείμενο) ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη!


Ιστοσελίδες βελτιστοποιημένες για καλύτερα αποτελέσματα στο google

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας το γνωστό σε όλους μας SEO ( Search Engine Optimization ) είναι η διαδικασία που ακολουθούμε ωστε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδας σας στοχέυοντας για λέξεις κλειδιά που αφορούν την αγορά στην οποία δραστηριοποισείστε.

Διενεργούμε προσεκτικά και διεξοδικά, μια έρευνα για όλες τις λέξεις-κλειδιά που έχουν αξία για εσάς και την εταιρεία σας. Αφού πάρουμε όλα τα απαρέτητα δεδομένα , βελτιστοποιούμε την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδα σας.

Τέλος, δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη αναφορά με τα αποτελέσματα της βελτιστοποίησης και σας την παρουσιάζουμε.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας στο 6943464543

ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα.