• Εσύ παίρνεις backup ; Αν όχι ξεκίνα χθες ;-)

  Αν έπαιρνα 1 ευρώ κάθε φορά που μου απαντούσαν “ΟΧΙ” στην ερώτηση “Backup έχετε πάρει?” θα αγόραζα την Microsoft ;-) Ναι, ξέρω, είμαι υπερβολικός αλλά θέλω να καταλάβετε τη συχνότητα που εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα σε κάθε εταιρεία πληροφορικής. Ένα πρόβλημα που έχει μια ιδιαίτερα απλή λύση και ακούει στο όνομα BACKUP.

  Ίσως η πιο σημαντική ενέργεια που πρέπει να κάνετε όποτε υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας σας π.χ στην εμπορική σας εφαρμογή , σε ένα έγγραφο word ή excel ή τις φωτογραφίες και τα video σας.

  Το να αποθηκεύεις τα backup σου στον υπολογιστή που εργάζεσαι είναι σίγουρα καλύτερο από το να μην παίρνεις καθόλου, αλλά σε καλύπτει για κάποιες ζημίες και όχι όλες. Για παράδειγμα αν καεί ο σκληρός δίσκος ή σε περίπτωση κλοπής μένεις χωρίς τα πολύτιμα backup σου.

 • Συμβουλές για ένα πετυχημένο eshop

  Ώστε ήρθε η ώρα να φτιάξεις το δικό σου eshop. Ταιριάζει με την επιχείρηση σου και πιστεύεις ότι θα αυξήσεις τα έσοδα σου. Ακούγεται καλή ιδέα και όπως συμβαίνει με κάθε ιδέα, ποτέ δεν ξέρεις αν θα πετύχει αν δεν την δοκιμάσεις. Στις μέρες μας το να φτιάξεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι δύσκολο. Το να φτιάξεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να πουλάει όμως δεν είναι τόσο απλό. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας δώσω κάποιες συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να φτιάξετε ένα πετυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

   

  1.Πάρε το σοβαρά

 • Δέκα λάθη που θα καταστρέψουν το Laptop σου.

  Ο φορητός υπολογιστής είναι ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είτε το χρησιμοποιούμε για εργασία, για ενημέρωση ή για ψυχαγωγία, αποτελεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο. Σε αυτό το άρθρο, θα σας αναφέρω τα 10 σημαντικότερα και καθημερινά λάθη που αν προσέξετε θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις και θα διατηρήσετε το Laptop σας σαν καινούργιο.

   Καθαρίζουμε το σύστημα ψύξης του Laptop μια φορά το χρόνο. (αν καπνίζετε 2 με 3 φορές και εξηγώ παρακάτω γιατί)

   Δεν αφήνουμε το τασάκι με το αναμμένο τσιγάρο διπλά στον αεραγωγό ψύξης του Laptop. Η νικοτίνη σε συνδυασμό με την σκόνη και την υγρασία δημιουργεί ένα πολύ σκληρό σώμα που κλείνει τους αεραγωγούς του laptop τελείως.

   Δεν αφήνουμε ποτήρια με υγρά διπλά στο Laptop.

 • Γίνε και εσύ PnG Partner !

  Η εταιρεία μας από το 2004 προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις πληροφορικής, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό μέσω ενός δικτύου συνεργατών που έχουμε αναπτύξει.

  Έχοντας μόνιμη παρουσία στην Ρόδο, αναζητούμε συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα με επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους και να εισέλθουν στους κλάδους που δραστηριοποιείται η PnG Solutions.

  Συγκεκριμένα, δραστηριοποιούμαστε στα εξής:

  Κατασκευή Ιστοσελίδας

  Κατασκευή Ηλεκτρονικού καταστήματος

  Κατασκευή Ιστοσελίδας με σύστημα κρατήσεων για booking ή rentals

  Κατασκευή εξειδικευμένων εφαρμογών διαδικτύου

  Κατασκευή εφαρμογών για κινητές συσκευές ( Android / Ios )

  Φιλοξενία ιστοσελίδων σε δικούς μας Dedicated Servers

  Δημιουργία και σχεδιασμός Hotspots και Captive Portals

 • Οι ιδανικές διαστάσεις εικόνων για τις αναρτήσεις σας στο Facebook

  Το Facebook είναι από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως. Για να ξεχωρίσετε ανάμεσα στα εκατομμύρια των αναρτήσεων που γίνονται καθημερινά σε αυτές τις πλατφόρμες, θα πρέπει τα posts σας να πληρούν κάποιες προδιαγραφές.

  Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με το μέγεθος των εικόνων που πρέπει να χρησιμοποιείτε στο Facebook, για να έχετε ένα όμορφο και καθαρό αποτέλεσμα στα posts της επιχείρησης σας.

  Τα προτεινόμενα μεγέθη ξεκινώντας από το πιο μικρό είναι:

  (όλες οι διαστάσεις είναι σε pixels)

  Εικόνα προφίλ

  Πρέπει να είναι τουλάχιστον 180Χ180 pixels και θα εμφανίζεται στη σελίδα ως 160Χ160

  Εικόνα εξωφύλλου

  Εμφανίζεται στη σελίδα στα 828Χ315 pixels, οτιδήποτε μικρότερο θα παραμορφώνεται.

  Εικόνα που μοιράζεσαι.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας στο 6943464543

ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα.