Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας

Ένα ακόμα συνηθισμένο προβλήμα στα laptops είναι το σπασμένο βύσμα τροφοδοσίας ή το χαλαρό βύσμα τροφοδοσίας. Μετά από κάποιο τράβηγμα του καλωδίου, το βύσμα τροφοδοσίας μπορεί να έσπασε ή να ξεκόλλησε με αποτέλεσμα να μην κάνει καλή επαφή.
Πώς καταλαβαίνω οτι υπάρχει πρόβλημα στο βύσμα ;

Συχνά συμπτώματα τα οποία μας προειδοποιούν ότι πρόκειται για πρόβλημα στο βύσμα τροφοδοσίας και χρειάζονται επισκευή laptop, είναι τα παρακάτω :

  • Η οθόνη αλλάζει φωτεινότητα χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος (αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής προσπαθεί να εξοικονομήσει ενέργεια διότι αντιλήφθηκε παύση της παροχής ρεύματος από την πρίζα)
  • Όταν φορτίζει το laptop παρατηρείτε ότι το λαμπάκι που δείχνει ότι ο υπολογιστής σας φορτίζει, ανάβει ή σβήνει σε τυχαίες στιγμές (φανερώνει μη σταθερή τροφοδοσία κατά τη φόρτιση)
  • Η φόρτιση φαίνεται να διακόπτεται και το laptop δεν φτάνει ποτέ σε κατάσταση πλήρους φόρτισης.
  • Το laptop δεν φορτίζει.
  • Ασκείτε δύναμη ή λυγίζετε το καλώδιο (κάνοντας διάφορα τεχνάσματα) για να μπορέσετε να λειτουργήσετε ή να φορτίσετε το laptop σας.

Στην PnG Solutions μπορούμε να σας αλλάξουμε ή να σας επισκευάσουμε το χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας από το laptop σας.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας στο 22410-69850 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα.