Ξέρουμε τα Social Media

Internet Marketing

Για να έχετε μια πετυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο δεν αρκεί μόνο η δημιουργία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος, όσο όμορφο και λειτουργικό και να είναι.

Χεριάζετε συστηματική προώθηση με συγκεκριμένη μεθοδολογία και στρατηγική για να μπορέσουμε να φέρουμε για αρχή επισκέπτες στο siteμας και στην συνέχεια να τους μετατρέψουμε σε πελάτες.

ΣτηνPnGSolutionsγνωρίζουμε την μεθοδολογία και σας την προσφέρουμε έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεχωρίσετε στο χάος του Onlineκόσμου.

Αναλυτικότερα το τι μπορούμε να σας προσφέρουμε:

 

·         Social Media Marketing

·         SEO - Search Engine Optimization

·         PPC - Pay Per Click campaigns (Google Adwords)

·         Email marketing

 

 

Social Media Marketing

Οι περισσότεροι γνωρίζετε ήδη πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στην ζωή μας τα socialmedia. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουμε ένα profil στο facebook ή ένα λογαριασμό στο twitter και σίγουρα πολλές φορές μέσα στην ημέρα ελέγχετε τον « τοίχο σας » η το chat για νέα μηνύματα .Στο facebook κάθε δευτερόλεπτο δημιουργούνται 5 καινούργιοι λογαριασμοί. Ένα 60% έχει αγοράσει κάτι που είδε στο facebook έστω και μία φορά.

Είμαστε σίγουροι πως θέλετε και εσείς ένα κομμάτι τις αγοραστικής δύναμης που σας προσφέρουν τα social media και και αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα σας την προσφέρουμε με ελκυστικά πακέτα που ξεκινάνε απο 100 € τον μήνα. 

 

 

 

SEO – Search Engine Optimization

Στην PnGSolutions αναλαμβάνουμε να ανεβάσουμε το site σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην πρώτη σελίδα του Googleκαι να καταφέρουμε έτσι να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα. Ο αλγόριθμος κατάταξης της  Googleέχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια αποκτώντας χαρακτηριστικά τεχνίτης νοημοσύνης. Πλέον το να εμφανίζετε ή ιστοσελίδα μας στην πρώτη σελίδα πρέπει να πληροί προϋποθέσεις όπως για παράδειγμα να είναι φιλικό προς φορητές συσκευές , σχετικότητα περιεχομένου και πολλά άλλα. Για τον λόγο αυτό πρέπει να εμπιστευτείτε το κομμάτι αυτό σε εμάς έτσι ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

 

PPC - Pay Per Click campaigns (Google Adwords)

Η υπηρεσία αυτή είναι  το πιο διαδεδομένο και ταυτόχρονα επιτυχημένο μοντέλο διαφήμισης στο internet .Υπάρχουν αρκετά δίκτυα που προσφέρουν τον συγκεκριμένο τρόπο διαφήμισης  όπως Facebook, Yahoo, Bing, Youtube και φυσικά το Google με το τελευταίο να κυριαρχεί την αγορά.

Στην PnG Solutions αναλαμβάνουμε να σας φτιάξουμε την καμπάνια σας με budget στα μέτρα σας ( και από 5 ευρώ την ημέρα ) και να προσεγγίσουμε πελάτες στο site σας ακριβώς την στιγμή που θα αναζητήσουν την υπηρεσία σας ή το προϊόν σας.

Πιο συγκεκριμένα με αυτόν τον τρόπο διαφήμισης μπορείτε με προεπιλεγμένο από εσάς budget να στοχεύσετε σε συγκεκριμένα target group και να πληρώνετε μόνο όταν ο χρήστης που έκανε την αναζήτηση κάνει click πάνω στο link της διαφήμισης σας.

 

Email Marketing 

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας στα τηλέφωνα 22410-69850 και 6943464543 

ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα.